5000 USD értékű adomány a pécsi Gandhi Gimnázium részére
2013. április 17., szerda
A Gandhi Gimnázium Komját Aladár utcai épületében évek óta megoldatlan problémát jelentenek az elavult nyílászárók. Különösen gondot okozott ez az ebédlőben, ahol a diákok a kimerítő tanórák után a hideg, kifűthetetlen, huzatos étkező helyiségben fogyasztották el ebédjüket.
Ebben a helyzetben segítséget jelentett Gulyás Zsuzsa kezdeményezése, melynek eredményeképpen a Seattle városi Rotary Club és a Seattle - Pécs Testvérvárosi Társaság 2012. októberében 5000 dollárt adományozott a gimnáziumnak. A projekt lebonyolításában a Rotary Club Pécs is közreműködött.
Dr. Kékes Ferenc elnök támogatása, kapcsolattartása és Eördögh Zsolt szervező munkája elengedhetetlen volt a folyamat megvalósulásában.
A támogatás megérkezése után az étkező ablakainak és ajtóinak cseréje megtörtént. Mire a novemberi hideg idők beköszöntöttek, meleg ebédlő várta a diákokat. A project zárását Derick Paszternak Úr, aki Magyarországon született és kiválóan beszél magyarul, a Rotary Club Seattle részéről személyesen ellenőrizte 2013. áprilisában.
Kapcsolódó linkek:
Képgaléria


» ABLAK BEZÁRÁSA «